Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Első kézből értesülhet újdonásgainkról és akcióinkról! 

Stanc szerszámkészítés

 

A stancforma készítés az a cégünk azon területe amiben országos szinten a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk. A papírdoboz gyártás elengedhetetlen eszköze a pontos stancforma. A 2012-es évtől cégünk az Új-Széchenyi terv pályázatot elnyerve mérföldkőhöz érkezett ugyanis sikerült beruháznunk egy egyedi gyártmányú faipari marógépezetre, amivel a stancforma készítés, gyorsabb, hatékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen pontosabb lett.

 

Cégünk csakis digitális, elektronikus rajzokkal dolgozik a legnagyobb pontosság érdekében.

 

Cégünk alappillére az ún. stanc szerszám gyártás, büszkén jelenthetjük ki hogy több évtizedes tapasztalattal bírunk , így bármilyen stanc szerszám gyártását vállaljuk a szimpla tégelyeken használhatóaktól, a legmodernebb BOBST szerszámokkal és kitörőikkel együtt. A szerszámgyártás a modern CNC vezérlésű géppel történik a legnagyobb pontosság érdekében.  A szerszámokról minden esetben műszaki rajz készül, ami tökéletesen méretpontos és a vevőink minden esetben megkapják megrendeléskor őket az esetleges változtatások miatt.

 

Ennek a gépnek a másik hatalmas előnye, hogy egy speciális egység is tartozik hozzá amivel kíváló minőségű mintát tudunk készíteni. A mintakészítés előnye, hogy nagyobb megrendelések előtt a mintával 100% os biztonsággal leellenőrizhető a készülő termék mérete minősége. Némely esetekben a kis darabszámú megrendelések így szerszámköltség nélkül legyárhatóak.

 

A gép képes még úgynevezett egyedi kialakítású bemutató display-ek gyártására is. 

 

 

Cégünk szerszámok felújításával és karbantartásával is foglalkozik. A pontos dobozméretekhez szükséges egy tökéletes állapotban lévő szerszám is, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindig megfelelő szerszámmal dolgozzunk. 

 

Különböző stanc szerszámok:

 

20160830_155618.jpg 20160830_155635.jpg

 

20160830_155754.jpg 20160830_155817.jpg