Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Első kézből értesülhet újdonásgainkról és akcióinkról! 

Bemutatkozás

 

bemutatkozas1.jpg1996-ban Vincze János egyéni vállalkozásként indította el a céget. Akkoriban kisebb garázscégként üzemelt.

2000 ben telephelyváltás történt egy 135 m2 –es különálló műhely, illetve iroda lett a cég székhelye. Szintén ebben az évben a vállalkozás Betéti Társasággá alakult ekkor jött létre a Vimo-Stanc név is. A cég fő munkaköre a síkkimetsző szerszámok tervezése és készítése volt.

2002- től jelentős beruházások történtek, a kimetsző szerszámgyártás munkafolyamatának meggyorsítása végett a papíron történő tervezést felváltotta a szoftveres. Ezt egy nagyon korszerű AutoCad alapú software-el történik..

2004-ban egy B1-es tégelystanc gép került megvételre. Ezzel egyértelműen a cég komplexitása jelentősen megnőtt. Ugyanis egyszerre több munkafolyamat elvégezhető így a telephelyünkön. 2008-ban ismét egy tégely- stanc gép került beszerzésre, ennek a mérte B2-es, egyértelműen a kisebb méretű szerszámokhoz illetve a gyorsabb munkák igényeinek kielégítésére. 2009-ben az műhely mellé egy raktárépület is épült a több ezer darabos megrendelések gyorsabb átfutásának érdekében.

bemutatkozas2.jpg2010-ben a cég fő profilja továbbra is a síkkimetsző szerszámkészítés, de az újabb tégelygép és hengerstanc vásárlásával szélesebb körű igények kielégítésére van lehetőségünk a dobozgyártás terén is.

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a komplett folyamatot lefedjük a tervezéstől, a szerszámkészítésig, majd azzal a szerszámmal történő kivágással, valamint igény szerint a kész termék szállításáig.. Ez nagyban megkönnyíti az ügyfeleink munkáját is a kényelmesebb és gyorsabb teljesítés érdekében.

Várjuk, hogy kedves megrendelőink ötleteikkel felkeressenek minket, és mi minden egyedi igényt a lehető legrövidebb határidőn belül igyekszünk kielégíteni. Dobozgyártásnál kisebb tételtől a több ezer darabig terjedő mennyíség erejéig várjuk a megrendeléseket. A jövőben is rugalmas, pontos és gyors munkavégzéssel állunk jelenlegi partnereink valamint leendő megrendelőink rendelkezésére.