Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Első kézből értesülhet újdonásgainkról és akcióinkról! 

Mintakészítés:

 

Fontos megjegyeznünk, hogy cégünk vállal mintakészítést is, amit mi mindenképpen javasolunk, mert a kész Stanc szerszámon / készterméken már nem tudunk, vagy csak nagyon költségesen módosításokat végrehajtani. Mintakészítésnél ugyanis kézbe fogható terméket kap a kedves ügyfél a végleges termékkel tökéletesen megegyezőt. Így kipróbálhatóak a méretek, az anyagminőség megfelelősége, így az egész koncepció is.  Ebben a formában bármilyen változtatás lehetséges.

 

Az Új-Magyarország fejlesztési terv által elnyert Európai Uniós pályázatban cégünk beruházott egy multifunkciós ipari gépre, aminek az egyik fő funkciója az úgynevezett mintakészítés. A mintakészítés nagyban megkönnyíti leendő ügyfeleink kiszolgálását, ugyanis egy több ezer darabos megrendelés előtt, igény esetén a legyártani kívánt termékből tudunk kézzel fogható mintapéldányt előállítani.

 

A mintakészítéssel teljes mértékben kiküszöbölhetőek az esetleges méretbeli eltérések, így jóval rugalmasabb a végső termék kivitelezése. Majd az elfogadott minta alapján kezdhető a sorozatgyártás.

 

A mintavágó gép másik nagy előnye, hogy a csekély darabszámú megrendeléseknél, (akár 1-50 db) jóval költséghatékonyabb a termékek legyártása. Méretben is nagyon változatosak lehetünk a pár centitől akár a két és fél méteres dobozokig minden mintakészítés egyszerűen megy vele.